Ilu nas jest?

Witamy na polskim forum na SR! Na razie trzeba pokazaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ ilu nas jest, niech kaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼dy napisze coÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º o sobie - skÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦d jest, na czym jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?ºdzi itd. W tej czÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºci forum MUSI byÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ wiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢kszy ruch niÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ u niemcÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³w czy hiszpanÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³w, a wiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢c do roboty...

samlis

Member
1!!! Medluje sie na rozkaz.

skad : Ostrow Wlkp (wielkie miasto niedaleko kalisza),
Sprzet : Scooter firmy "Motives Sports" model Viper ( wlasciwie to tylko deck zostal)
od kiedy smigam : ??.??.2005 ( z duzymi przerwami. czasowo to bedzie 8 miechow smigania)
Najlepszy Trick : ... moze kiedys uzupelnie
Ulubiony Trick : Nie mam.

Chyba wszystko o mnie co trzeba wiedziec:

grajson

Member
Sie ma ! Jestem z niewielkiego miasta 20 km od Kutna w Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºrodkowej polsce. Jezdze na JDBugu model MS-130B. Obecnie mam zlamane kosci przedramienia z przemieszczeniem w lewej rece wiec nie jezdze juz;/ I dlugo nie pojezdze bo to powazne zlamanie:( A z trikow lubie robic whipy grindy i rozne kombinacje. nie potrafie okreslic moich ulubionych :) pozdr

Klyzon

Member
SIEMKA ALL~!

A wiec jestem Krzysiek.Mieszkam sobie kol radomska i kazda wolna chwile poswiecam na jazde oraz imprezowanie z przyjaciolmi.Jezdze na MICRO Sprite po ostrym tuningu,przeboltowany folding, wzmocniona rama.Mieszkam niedaleko Radomska .Niestety nie mam w okolicy PROFESJONALNEGO skateparku.Mamy jedynie funboxa,rurke i kawalek rampy.Moze z drugiej strony to lepiej bo bym nie wracal do domu gdybym mial niedaleko skatepark z prawdziwego zdarzenia :)Co umiem ?? A prawie wszytko ze streta oprocz biri filpa i scooterflipa . Jednak sa to triki ktore trudno wykrecic z asfaltu.Z kim jezdze ?? Z kumplem oraz z kolegami ktorzy szlaeja na bmxach.Co odemnia??No cuz moge obiecac ze bede sia udzilac na tym frum i odwiedzac je czesto Enjoy!

skad : KRK,
Sprzet : Scooter firmy "Jd Bug z Deckiem od HMS-a"
od kiedy smigam : Nie wiem.
Najlepszy Trick : ... Triple tailwhip
Ulubiony Trick : barspin, backflip(narazie do gÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦bek ale niedÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ugo planuje prÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³be na boxie)

VillageFox

Steel Member
PIEPRZYÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã? 

and btw ^^you stole my old sig^^

dejwid

Member
siemka

nazywam sie Dawid R. pochodze z Augustowa jezdze na mig migu znaczy na jego dezku reszta przerobiona w Aug niema skateparku jest tylko poÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡amana rampa i murki co skateow lapio za jazde ot i to wsio o mnie

Qsarus

Member
Witajcie ja jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼dÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ od dwÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³ch tygodni mam na imiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ Przemek i pochodzÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ z WrocÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡awia. mamy tam nawet dobre skateparki lecz ich narazie nie odwiedzaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em... jedynie "skatepark" na moim osiedlu tj.: rampa funbox box i kicker.... obecnie poszukuje nowej hulajnogi najlepszy trick to nie chce sie osmieszac ale 360 i bunny hop na boxa i zejscie z scooterflipem a ulubionego nie mam

Qsarus said:
zejscie z scooterflipem a ulubionego nie mam
JeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºli jesteÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º tak poczÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦tkujÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦cy to pewnie chodzi ci o tailwhipa. A jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºli nie to nieÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?ºle, niewiele osÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³b krÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ci scooterflipy w polsce, mimo Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼e na lekkim sprzÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢cie sÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ doÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡atwe...

Qsarus

Member
sorki moÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼e i Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼le napisaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em..........ahhhh jush wiem a scooterflipa to prawie skleiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em....

mickowal1

Member
SkÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦d: Warszawa
Od kiedy: Od paÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?ºdziernika
SprzÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢t: Na razie decathlon, planujÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ zakup Razora
Ulubiony trik: no-footer, one-hander

Dopiero zaczynam jazdÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ "na powaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼nie" wiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢c RubrykÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ najlepszy trik pominÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢... :D

lykasz

Member
czeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡! jestem z Podkowy LeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºnej
umiem onehanda, i onefoota.
jeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼dzÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ na hulajnodze firmy Puky!
mÃ?Æ?Ã?â??Ã?â??Ã?³j ulubiony spot plac zabaw.

Adacho

Member
Siemka! Jestem Adacho i przygodÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ z HulajkÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦ zaczÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡em dosyÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ niedawno.
Jestem z Podkowy LeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºnej i mam 14 lat :)
Moje ulubione triczki to tailwhip, barspin oraz barspin to manual.
Rekordowy manual wynosiÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡ ok. 70 M :)
Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â?¦Ã?¡migam na Lunie, oczywiÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºcie lekko przerobionej.
Ulubiony spot to "Podkowa LeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºna Skatepark"
JuÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ niedÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡ugo bÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢dÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ kleiÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ tripla oraz Barspin to Tailwhip!

Adacho said:
Siemka! Jestem Adacho i przygodÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ z HulajkÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦ zaczÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡em dosyÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ niedawno.
Jestem z Podkowy LeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºnej i mam 14 lat :)
Moje ulubione triczki to tailwhip, barspin oraz manual.
Rekordowy manual wynosiÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡ ok. 70 M :)
Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â?¦Ã?¡migam na Lunie, oczywiÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºcie lekko przerobionej.
Ulubiony spot to "Podkowa LeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºna Skatepark"
JuÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ niedÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡ugo bÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢dÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ kleiÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ doublewhipa!

Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ycze powodzenia ; )

Adacho

Member
DziÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ki, czy musiaÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡eÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?º mnie cytowaÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡? :)

lykasz

Member
te plany double tailwhipa to oczywiscie przeszlosc.
jest nowa wiadomoÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡, uwaga, uwaga, czybi bedzie
teraz jezdzil tylko i wylacznie dla saturatora! <yes>

derelcia

Member
te �¼ sie zglaszam lukasz d. mieszkam w sosnowcu i i je�¼d�¼e na hulajnodze z decthathlona
...dobrA jest tylkio troche za ciezka

Alanp

Member
ja bedem jezdzicz w Tarnow w lato. ja mieszkam w USA tylko muj cuzin mieszka w polsce zaraz kolo Tarnowie.