Strona internetowa

FromPoland

Bronze member
Coraz wiekszym zainteresowaniem cieszy cie hulajnoga, planuje zrobic strone internetowa na temat scooteringu bo na forum zbyt duzo chwilowo niemozna dowiedziec sie (na polskim oczywiscie :p )na stronie bede tlumaczyl teksty z reszty forum i na strone dodawal dam tez troche od siebie. Szukam pomocy przy robieniu tej strony.
Mozna by tez zrobic jakis team czy cos takiego jak bylo na stronie Pachola do tego projektu tez poszukuje pomocy. Mam dobry serv wiec wystarczy tylko strone i teksty jakies na poczatek napisac.

Czy to bÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢dzie zwykÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡a strona, we flashu czy teÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ oparta na jakimÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º CMSie (jak niegdyÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º moja)? JeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºli to ostatnie to jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºli dostanÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ status administratora to mogÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ dziaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡aÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ :D Ja mogÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ siÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ zajmowaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ stronÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ merytorycznÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦, bo z technikÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ i grafikÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ radzÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ sobie raczej kiepsko... Ale zapewne przydaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡aby siÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ lista kontaktowa ludzi ktÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³rzy jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼dÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ w polsce, tak jak na moje starszej stronie.

FromPoland

Bronze member
To bÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢dzie php bardziej skomplikowana zabawa i jakaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡adna grafa (Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡adna grafa przyciÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ga ludzi :p).
Teksty wÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡aÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºnie w tym szukam chÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢tnych do pomocy :]
bo umnie z angielskim sÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡abo i tÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡umaczyÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ bÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢de sux :p
teÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ jakieÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º foto damy czy linki do video na SR pomyÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºli sie moja wizja to portal ktÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³ry ma pomÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³c w szukaniu info na SR polakom.

mickowal1

Member
ja teÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ mogÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ pomÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³c:D juz kilka stron zrobiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em, php jeszcze nie do koÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¾ca znam(prawdÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ mÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³wiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦c dopiero zaczynam) ale w razie czego...

To moja strona:http://www.michal.kowalik.net/

Qsarus

Member
JeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºli chodzi o tÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ stronkÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ to chciaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡bym siÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ zorientowaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ czy bÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢dziecie jÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ w ogÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³le robili i kiedy jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºli coÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º powstanie.Ja nie jestem skory do pomocy bo nie potrafiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ pisaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ stron :p
a mam pytanie czy chcielibyÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºcie zorganizowaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ jakiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ zlot??:p

Zlot nie ale niedÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ugo sÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ zawody w czechach i kaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼dy bÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢dzie mile widziany

lykasz

Member
niedÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ugo a raczej za dwa i pÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ dnia : )

Qsarus

Member
A co do strony to coÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º ruszyliÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºcie do przodu?? :p