Montreux (HD)

coryM

Member
Ha yeah I unclicked the HD cause it takes too long to load. Im sort of impatient. Probably why I could barely sit through the intro. I think blindscooterboy summed it up.

Manzie

Steel Member
I really dont know what to say...

that was just incredible.

i didnt know michael cajas even rode anymore.... but then, jesus.

Madis

Super Geek
Staff member
jaank said:
Got a new HD Camera? :D
And how much time did you edit the footy?

2-3hours?
Kas ma t�µesti saingi endale HD kaamera? :O Mis k�¼simus see selline on.
Mis sa arvad, millised on minu vastusevariandid? Eesti foorumis k�¼simisega ei tahtnud piirduda?

Tavaliselt ma ignoreerin selliseid k�¼simusi, sest inimene peaks v�¤hemalt nii loogilise m�µistusega olema,
et aru saada, et sinu k�¼simuse vastuseks ongi see sama video. K�¼ll aga kuna keegi ei saa eesti keelest aru,
v�µiks �¶elda, et ma praegu s�¤�¤stan sind avalikkuse eest, et ma sulle inglise keeles ei otsustanud sulle vastata.
Ma oleks s�¤�¤stnud sind �¼ldse sellest tekstist praegu, kui sa oleks k�¼sim�¤rgi asemele midagi muud pannud.

Pealegi, ma ei vaata kella, kui ma videot kokku monteerin, sest video renderdamine (l�µpp-produkti genereerimine/salvestamine) �¼ksi v�µtab juba ca 2,5h faili kohta ning ma tegin seda 3 korda, kuna esimeses kahes versioonis leidus m�µningaid n�¤puvigu ja pisut �¼lepingutatud pildikorrektsioone. Monteerimisele ja vigade parandusele l�¤inud ajast ma ei hakka r�¤�¤kima. On see informatsioon kasulik?

Looked really fun, atmosphere looked amazing haha.
Really clear footage too, and the vert riding I gotta say was pretty amazing!

mat

Steel Member
amazing, beautiful, fucking superb. editing, filming and riding was excellent.

my only bit of constructive criticism would be that it it had just a little bit too much artsy footage/credits and not enough riding.