Czesci.

Kronoos

Member
Witam.
Zainteresowal mnie ten sport(hulajnoga) i chcialbym sie dowiedziec czy znajde jakas polska strone gdzie moge sobie zlozyc hulajnoge do 300-400 zlotych, albo zagraniczna,ktora wysyla paczki do polski.

z gory dzieki i pozdro.

mickowal1

Member
jak na poczÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦tek moÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼esz sprÃ?Æ?Ã?â??Ã?â??Ã?³bowaÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ decathlona za 200zl. ja na takim jeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?ºdziÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡em dwa lata i wiem, Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼e czybi tez na nim zaczynaÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡.
Wydaje mi siÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢, Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼e nic wiÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢cej nie potrzeba na poczÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦tek.

MoÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼esz poszukaÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ teÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ na ebayu razora jakiegoÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?º, ale jeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºli juÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ to tylko pro model - pozostaÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡e siÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ zwyczajnie rozpadajÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦...
ale na twoim miejscu zaczÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦bym od czegos taÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¾szego, a nie sprowadzaÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡ od razu drogi sprzet zza granicy

Z drugiej strony hulajnoga za 30 zl z marketu to teÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ nie jest dobry wybÃ?Æ?Ã?â??Ã?â??Ã?³r:D

mickowal1

Member
i co ? Wziales?bo to naprawde warto byÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡o.
coÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºtam Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡ykasz jezdze. a co?

lykasz

Member
no to jeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?ºdzij jeÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?ºdzij, moÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼emy siÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ ustawiÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ jakoÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?º

chester

Member
Mig-mig dobry jak wymienisz w nim kiere, zablokujesz folding mech, kÃ?³Ã?â??ka jak poÃ?â??amiesz to najlepiej wymienic na Eagle sporty, mozna jeszcze wzmocnic widelec bo ten seryjny sie wygina jak huj, headset tez nie jest najlepszy wiec warto wymienic na jakies FSA. To chyba wszystko, wiÃ?â?¢c nie nastawiaj sie ze wydasz kase tylko na mig miga, bo zeby troche przetrwal to trzeba dolozyc trzy razy tyle co warty jest mig mig

Kron

Member
a te JDBugi czy cos takiego mozna gdzies dostac?
Jakis typ ostatnio sprzedawal na allegro Razora uzywanego ale juz ~~150 zeta ktos dal...

Kron

Member
no ni chuja... nie mam teraz hajsu.. pod koniec maja dopiero dostane taka grubsza kase, jak poprawie oceny XD
bede probowal cos wykombinowac...