mÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³j zakup

dejwid

Member
micro bullet
Barres folding/locking system
Bullet 120mm wheel

razem 107 euro

nie wiem czy taki komplet kupic czy nie
help

FromPoland

Bronze member
bullet to chyba za dobry nie jest ja planuje kupiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ se Micro Sprite on wydaje siÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ leprzy( ale powiem ze sam nie wiem czy wogule te micro warte jakiejÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º kasy)

Jak chcesz tyle kasy wydaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ to spoko. Ale np jak miaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡byÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º skoÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¾czyÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ z jazdÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ po miesiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦cu to bez sensu byÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡oby wydawaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ tyle kasy. Najlepiej kup jakÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º LunÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢, JD Buga lub innÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ kopiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ modelu B na Allegro, moÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼esz teÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ sprÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³bowaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ kupiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ MigMiga - to jest polski sprzÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢t ktÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³rego konstrukcja bardzo przypomina model B i pro model Razora. Ostatnio widziaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em tam nawet jednego doÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ tanio i to z kÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡kami Kryptonics, ktÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³re sÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ jednymi z lepszych jakie moÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼na dostaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ w Polsce (zanim na rynek wyjdÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ moje, hehehehe). Tylko zawsze jak go widzÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ to rozwala mnie ta piÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ka przy mechanizmie skÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡adajÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦cym.

http://www.allegro.pl/item167118950_hulajnoga_mig_mig_abec_5_i_kolka_kryptonics.html o tej mÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³wiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢, teraz widzÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼e nie ma hamulca ale to nie problem zaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡atwiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ od kumpla (duÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼o osÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³b ma hulajnogi na ktÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³rych nie jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?ºdzi) lub w ostatecznoÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºci od producenta.

dejwid

Member
ja mam zamiar jezdzic do puki mi stawy beda dziaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡aÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡y =]

KaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼dy tak mÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³wi po czym za miesiÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦c przerzuca siÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ na parkour, hahah. Tacy sÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ najgorsi, po prostu ludzie bez charakteru.

Na czym jeÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?ºdzisz obecnie?

FromPoland

Bronze member
Ja teÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ pisaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em by sie dowiedzieÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ czy wogÃ?Æ?Ã?â??Ã?â? Ã¢â?¬â?¢Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?³le do polski wysyÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡aja i napisali Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼e na caÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡y Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºwiat teÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ pytaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em sie o koszt przesyÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ki ale nie zrozumiaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡em zabardzo co napisaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ :p coÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º Ã?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ebym w jakiejÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?º karcie sprawdziÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ :] o jakÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦ karte mu chodziÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡o??