nowy - instrukcje

lykasz

Member
jakie spawanie, czÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡owieku 3 raz Ci pisze a 2 razy nawet zdjecia daÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡em, Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼eby tam Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºrubami skreciÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ to co rozlozyleÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?º, 3 Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºruby i tyle

OmletO

Member
Wszytsko fajnie, tylko gdzie mam niby ta 3 srube wkrecic? W tym modelu moge chyba tylko 2, a jezeli mam wkrecic tylko 2 to nie robi to zadnej roznicy
img3310fq1.jpg

img3311rw1.jpg

JAk widac na zdjeciu 3 otwor nie przylega do ramy/czegos tam, wiec nie moze niczego przytrzymywac?

jakies rady/pomysly?

Dwie Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºruby wystarczÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¦. Trzeba to skrÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ciÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ najmocniej jak tylko siÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ da i bÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢dzie.

OmletO

Member
Przyjrzalem sie dokladnie calej instrukcji i tak mi sie wydaje, ze skrecenie nie wystarczy.
Te te wew. dziury sa chyba zbyt wyrobione (za bardzo nieksztalcone), wiec albo spaw albo tzreba by wymienic ten element.

Pete, a ten twoj kumpel, jezdzacy na mig-migu, nie ma takiego problemu?

OmletO

Member
roche jeszcze pojezdzilem, ale strsznie zbity mialem prway nadgarstek, wiec pojechalem do szpitala i po znajmosci trzasnalem sobie fotke. okazalo sie, ze jakies 2 male kostki sa nadkruszone,a do tego boli.

Daje sobie, niestety, spokoj z hulajnoga (wazniejsza jest jednak koszykowka ;]).
Jezeli ktos chce kupic mego mig-mig'a to pisac na gg 5320123
Hulajnoga jets nowa, poza tym jednym (troche wyrobobionym) elemenem.