Pustka

Halo czy ktos tu jeszcze zaglada? Ostatnio tylko jacys amerykanie pisza z tÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡umacza i ktos mu napisze" Halo to polskie forum" ale sÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢k w tym ze nikogo tu niema

FromPoland

Bronze member
No pusto to tu jest :p ale niedÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡ugo dam nowy film to bÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢dzie co komentowaÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ :D i dam teÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?ââ?¬Å¡Ã?â??Ã?¼ film z jutrzenki bo mam plan jak tam wejÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?ºÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¡ na rampe :D

FromPoland

Bronze member
Tak, ale ja tam wejdÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ na rampÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?â??Ã?¢ pÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¦Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â?¦Ã?¡acÃ?Æ?Ã?â??Ã?¢ââ??¬Ã?¾Ã?Æ?Ã?¢Ã?¢ââ?¬Å¡Ã?¬Ã?â??Ã?¦c za lodowisko ;p

FromPoland

Bronze member
Micro sprzedaje pÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡ozy ale niemam kasy na nie :p a pozatym umnie zima sÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡aba :/

lykasz

Member
no co Wy mÃ?Æ?Ã?â??Ã?â??Ã?³wicie, u mnie jest 40cm Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºniegu

FromPoland

Bronze member
:eek: a umnie da sie juÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ na street iÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?ºÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ??¬Ã?¡ w niektÃ?Æ?Ã?â??Ã?â??Ã?³re miesca lol a to obok ciebie :p chyba Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼e ty juÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?â??Ã?¼ na nartach xd?

mickowal1

Member
i znowu trochÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ zastÃ?Æ?Ã?â??Ã?â??Ã?³j.
ale rozumiem szkoÃ?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡a siÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢ zaczÃ?Æ?ââ?¬Å¾Ã?¢ââ?¬Å¾Ã?¢Ã?Æ?ââ?¬Â¦Ã?¢ââ??¬Ã?¡a itd...